Čajovou soupravou Tea for one potěšíte každou romantickou duši

Tea-for-one-tasse-sonji-fine-bone-china

Po celodenním shonu nastala chvilka klidu. Konečně si můžete dopřát trochu pohodlí a zaslouženého odpočinku. Připravíte si stylovou čajovou soupravu, uvaříte si voňavý čaj, uvelebíte se na svém oblíbeném místě a jen tak si užíváte toho, že nic nemusíte. Život si zkrátka umíte vychutnat, i když jste zrovna sami. 


A teď si představte, že někdo myslel na to, aby byly vaše chvíle pohody ještě dokonalejší. Odpočinek nemusí představovat jen další stereotypní chvíli nečinnosti. S čajovou soupravou Tea for one se z vašich okamžiků, kdy nabíráte nové síly, stane skutečný zážitek – zážitek s vůní vynikajícího čaje.

 

Co je souprava Tea for one?

Čajová sada Tea for one byla stvořena pro všechny milovníky čajů, kteří vědí, že hodnota kvalitního nápoje není jen v jeho chuti a vůni, ale také v jeho servírování. Souprava skládající se z podšálku, hrníčku a konvičky tvoří jeden dokonalý estetický celek.

Ať už si chcete vychutnat vynikající čaj sami, nebo s přáteli, se soupravou Tea for one si čaj připravíte vždy přesně podle svých představ. Do konvičky  dáte porcovaný čaj a nalijete vodu, nebo do ní vložíte sítko s oblíbenou čajovou směsí nebo čajem.

Tea for one

 

Dárek, který nenechá nikoho chladným

Chcete někoho ze svých blízkých obdarovat něčím skutečně neotřelým? Souprava Tea for one je pro tyto účely jako stvořená. Svým nevšedním vzhledem zaujme snad každého. A romantické duše budou z takového dárku skákat radostí snad dva metry vysoko. Pokud navíc set doplníte o některý z chutných čajů z naší nabídky, můžete si být jistí, že si na vás obdarovaný pokaždé, když si z konvičky do šálku bude čaj nalévat, s úsměvem vzpomene.

Čajová souprava se hodí pro muže i ženy všech věkových kategorií. Smysluplným, a přesto nevšedním dárkem tak potěšíte přítelkyni, maminku, babičku i kamarádku. Výběru soupravy Tea forone se ale nemusíte bát ani tehdy, kdy hledáte dárek vhodný pro pány. Mnohdy jsou to totiž právě oni, kdo se čas od času rád zastaví a dopřeje si kvalitní odpočinek s hezkým šálkem čaje v rukou.

Tea-for-one-tasse-loke-fine-bone-china

 

Vyberte tu nejkrásnější

Pro sebe či po své blízké můžete vybírat hned z několika druhů čajových souprav. Na trhu najdete nejčastěji sady Tea for one vyráběné keramiky či porcelánu. Narazíte ale i na skleněné nebo kameninové soupravy v kombinaci s dalšími přírodními materiály. Mnohé čajové sety jsou nejen krásné, ale i praktické. Nevadí jim dokonce ani mikrovlnka nebo myčka.

A že je skutečně z čeho vybírat. Čajový set pro jednoho najdete v mnoha barvách i vzorech. Milovníky mandal zaujme například kombinace porcelánové konvičky, šálku a podšálku Nanji či Sonji. Orientální design nabízí ale také čajová souprava Nelson. Nadšence pro extravagantní motivy zase osloví čajový set Fritz s motivem žabky. A ti, kdo si potrpí na ruční práci, jistě ocení keramickou soupravu Oke. Ať už tíhnete k tradičním motivům, nebo jste milovníky jednoduchosti a minimalistického designu, na Tasse.cz si zkrátka vyberete.

Tea-for-one-tasse-nanji-fine-bone-china

  

Doplňte soupravu o další kousky se stejným motivem

Zajímavé a nevšední nádobí z porcelánu či keramiky rozzáří každou domácnost. A tak vás jistě potěší, že čajový servis pro jednoho můžete obohatit i o další nádobí se stejnými motivy.

Kromě nerezového sítka, díky kterému snadno připravíte lahodný čaj, doplníte některé soupravy Tea for one také o velký půllitrový hrnek, menší kávový hrnek, hrnek s pokličkou a sítkem, hrnek bez ucha, hrnek s podšálkem nebo třeba o dózu. V každé kolekci pro přípravu čaje si tak vyberete přesně takovou kombinaci nádobí, která odpovídá vašim potřebám i vkusu.

taa-for-one-fritz-tasse

 

Tea for one – čajový set, který si zamilujete

Ať už vybavujete svou domácnost, nebo hledáte vkusný dárek pro někoho, na kom vám skutečně záleží, se soupravou Tea for one rozhodně neuděláte chybu. Set hrníčku s podšálkem a konvičkou vyniká svou praktičností v kombinaci se schopností dodat každému setkání neopakovatelnou atmosféru. A teď už stačí se jen pohodlně usadit, zhluboka se nadechnout a plnými doušky si začít vychutnávat provoněné chvíle odpočinku.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.